Catering

 

 

 

 home
 locaties
 Sypesteyn
 catering
 partners
 kookstudio
 private dining
 Coaching en cooking
 culinaire geschenken
 gastenboek
 agenda
 contact

Merkx Original Catering

Verzorgt warme en koude, Hollandse, Italiaanse en Mediterrane buffetten, geheel aangeklede cocktailparties of een eenvoudige borrel met heerlijke amuses, tapas met de daarbij behorende wijnen, picknicks en high teas. Verder organiseren wij uw lunch, brunch en ontbijt.

Al onze gerechten, pasta's, salades, sauzen, desserts, patisserie etc. zijn huisgemaakt en voor zo ver mogelijk biologisch en uit eigen moestuin of fruitgaard. Dit alles kan verzorgd worden op een door u gewenste locatie, op onze locatie in de Pijp in Amsterdam (tot 40 personen) of op een van de andere bijzondere locaties die wij voor u kunnen verzorgen.

Nadat wij in een gesprek met u uw wensen bestudeerd hebben, maken wij voor u kosteloos een scherp geprijsde offerte.

Al uw feestelijkheden kunnen wij verzorgen, van uitnodiging tot afwas! U kunt een keuze maken uit onze menukaart, of wij organiseren een feest voor u op maat. Onze weddingplanner kan uw gehele huwelijk organiseren, komt u rustig langs voor een gesprek.
Wij werken samen met de beste fotografen, ontwerpers, muzikanten, bloemisten, bruidstaartenbakkers , de leukste locaties hebben wij in ons bestand.


     Kies hier
NB: De prijzen vermeld op deze pagina zijn onder voorbehoud
 

 1e Jan van der heydenstraat 76 - tel.: 06-47238516 - info@merkxoriginal.nl