locaties

 

 

 

 home
 locaties
 Sypesteyn
 catering
 partners
 kookstudio
 private dining
 Coaching en cooking
 culinaire geschenken
 gastenboek
 agenda
 contact

Merkx Original Locaties

Voor al uw bedrijfsevenementen, bruiloften, recepties, familiediners, borrels, high teas en al uw andere feestelijkheden, beschikt Merkx Original over de mooiste locaties in elke prijsklasse en met ruime mogelijkheden.

#.

Oude Pastorie
te nieuw loosdrecht, tegenover kasteel sypesteyn

Oranjekerk
Geheel gerestaureerd modern kerkgebouw geschikt voor diverse bijeenkomsten en evenementen. Borrelen in de middeleeuwse kruidentuin.

Aspergehof
In het prachtige Woubrugge ligt deze stoere boerenhoeve waar te midden van de aspergevelden feesten, kookworkshops en bedrijfsbijeenkomsten gehouden kunnen worden. Tevens landwandelingen en sportieve activiteiten.Chateau d'Aix
Imposant boerenkasteel in Zuid-Frankrijk geschikt voor bruiloften, familie- en bedrijfsbijeenkomsten. Overnachtingen mogelijk voor vijfendertig personen. Te huur per weekend of week. Tevens culinaire en golf reizen.


Kasteel SypesteynSpoonculinaircentrum


A08
Goed geoutilleerde locatie op het KNSM-eiland. Voor alle soorten business activiteiten, projecten en presentaties.

Amsterdam Wharf
Gevestigd in het prachtige gebouw van de voormalige Noord-Zuid Hollandsche Redding Maatschappij, in hartje centrum. Vanwege de unieke licht en geluidsfaciliteiten, uitermate geschikt voor alle bedrijfsevents.

Hoop of Behoud en De tijd zal het Leren
Met deze historische platbodems beleeft u uw feest of event vanaf het water van de Amsterdamse grachten.

Werktheater
In deze prachtige theaterzaal met grote foyer en lobby kunnen al uw creatieve en culturele evenementen in de ruimste zin van het woord plaatsvinden. Ook in combinatie met het werkspoormuseum.

Thomaskerk
Door architect Sijmons ontworpen kerk met theaterzaal. Dit spectaculaire gebouw, direct aan de Zuid-As,biedt ruime mogelijkheden voor bruiloften, bedrijfsbijeenkomsten, theatervoorstellingen en andere partijen. Is onderdeel van Art Zuid 2011.

Gala foyer tuschinsky
Deze in jaren 20 art deco gerenoveerde foyer is een heerlijk plek voor uw receptie of bedrijfsborrel, gemaskerd bal, of themaparty,eventueel voorafgegaan door een spannende of romantische film, daarna amuses in het thema van de film.

 

Zilvermuseum Schoonhoven
Centraal in Nederland ligt het statige gebouw waar het zilvermuseum in gevestigd is, de voormalige legerkazerne buigt zich om een binnenplein. Uw gehele bedrijfsdag of feest kan hier verzorgd worden, start van de dag bijvoorbeeld met een zeer interessante rondleiding.

Klippers De Meridiaan en de Vrijheid
Kies het ruime sop..Romantische twee en driemaster voeren u zeewaarts, ontspannen vissen, de vangst roken, bbq op een eiland, meezeilen of gewoon lekker luieren op het dek.. een heerlijk dag vol ontspanning en zilte zeelucht.

 

 

 1e Jan van der heydenstraat 76 - tel.: 06-47238516 - info@merkxoriginal.nl