Kasteel Sypesteyn

 

 

 

 home
 locaties
 Sypesteyn
 catering
 partners
 kookstudio
 private dining
 Coaching en cooking
 culinaire geschenken
 gastenboek
 agenda
 contact

Merkx Original Kasteel Sypesteyn

Wij verzorgen een breed scala van culinaire en culturele genoegens. Lunches, diners,bruiloften, kookworkshops, high teas, wijn-spijsproeverijen, outdoor workshops, theater en concerten…het is inmiddels allemaal mogelijk op Sypesteyn.

Klik hier voor de brochure over Kasteel Sypesteyn.

Voor grote en kleine gezelschappen en ook individueel, want het restaurant SPOON en terras zijn geopend van april tot en met oktober, van dinsdag tot en met donderdag en op zondag van 10.30 tot 18.00 op vrijdag en zaterdag keuken geopend tot 21.00 met biologische dagspecialiteiten.

In de zomer optimaal genieten op het prachtige terras of op de verschillende picknickplekken in het mooie park . Alle picknickplekken zijn met een eigen thema ingericht voor zes tot 50 personen.

In de winter gluhwein of een heerlijk wildmenu in de gelaghkamer of lage zaal, met tere klanken van viool muziek. Ook het Koetshuys, in stijl verbouwd tot zeer goed geoutilleerde kookstudio en inspirerende vergader en diner locatie, hoort bij de Merkx Original Food Design mogelijkheden.

Kasteel museum Sypesteyn...het leukste kleine kasteel museum van Nederland wordt groots door de nieuwe mogelijkheden. Wij heten u van harte welkom voor een heerlijk genoegen naar uw keus!

Voor informatie of reserveringen ingeborg Merkx 06-47238516 contact       of       www.specialpicknicks.nl

 

 

 

 

 

 

 1e Jan van der heydenstraat 76 - tel.: 06-47238516 - info@merkxoriginal.nl